DELICATES

SLAGERIJ & TRAITEUR

Ik volgde mijn opleiding in de slagerij school Ter Groene Poorte in Brugge. Tijdens mijn opleiding werkte ik tijdens het weekend bij een slager waar ik na mijn schoolperiode aan de slag kon.
Ik volgde verschillende specialisaties via avondschool en op mijn vrije dag deed ik in de loop der tijd ervaring op in tal van slagerijen. Door deze vele verschillende ervaringen leerde ik echt de knepen van het vak kennen!

Ik, Inge, ging al van jongs af aan tijdens het weekend helpen bij verschillende slagers. Daar stond ik in voor de bediening van de klanten en draaide ik mee in het atelier voor allerhande werken zoals het maken van panklare producten, schotels, salades... Ik had al vlug de smaak te pakken, maar had toen nooit gedacht dat ik later zelf iets dergelijks zou realiseren.

We openden voor het eerst onze deuren op 2-3 augustus 2008 in de Wielsbekestraat 46 te Oostrozebeke en zijn door onze harde inzet en ons goeie team uitgegroeid tot een echte kwaliteitslagerij. In 2013 zaten we al terug in de werken. Een deel van de achterbouw werd geslopen en heropgebouwd tot een nieuw stuk atelier met een extra grote koelcel voor het maken en opslaan van huisgemaakte charcuterie.